Miért Isten?

 2009.10.02. 12:32

Ez az a kérdés, amit már számtalan ember számtalan helyzetben tett fel nekem. Nehéz ezt így elmagyarázni annak,aki mindenáron aggyal akarja megérteni úgy,mint egy feladatot,amire ki kell hogy jöjjön egy végeredmény. Sokszor az sem elég,ha elmondom az eredményt,még a levezetésre is kíváncsiak.

De ez nem matematikai példa. Ez nem csak egy téma, amit feldobunk egymás között hívők és hitetlenek. Ő Szellem,Isten Szellem. Jézus zörget a szívünk ajtaján,nem pedig az értelmünk kapuján kopog. Ő a Kezdet és a Vég,Ő az Atya,aki szeret minket.

Ne menjünk hát bele végtelen vitákba, értelmetlen veszekedésekbe.Legyen meg bennünk a plusz. Engedjük be Jézüst a szívünk ajtaján,Ő foglaljon ott helyet.Ha megérzik rajtunk az Élet illatát és az Úr kegyelméből hitelesen tudjuk megmutatni,hogy miért Isten a mi életünk értelme,akkor már senkinek sem fog hiányozni a száraz levezetés.

Címkék: isten kérdés szelleme

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr601422631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása