Mit olvasok a neten?

 2009.10.02. 12:10

Mit olvashatnék? Ami felkerül a világhálóra... Íme a kínálat: tudosítások földrengésekről, sztárok szerelmi kicsapongásai, a legújabb divathullám ruhadarabokjainak és stílusainak elemzése, a jóga rejtelmei...

Hogy keresztények mit kínálnak a neten? Olvashatunk mélyremenő, hétköznapi ember számára felettébb magasröptű és kiábrándító hitvitákat, ezentúl elbátortalanító és a hitelességet "erősítő" beszámolókat homokos papokról és parázna apácákról. A további kínálatban szerepel még néhány hiányos, gyenge stílusban megírt feltűnően hozzá nem értő riporter által készített interjú és néhány kegyetlen kritika más felekezetekről.

Ezt olvashatom, hát ezt olvasom. Vagy tudsz jobbat adni? Szívesen olvasnék mást is! :)

Címkék: interjú olvasás net keresztény

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr771422595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csigabuga 2009.10.02. 20:16:44

neki: bubblekissin.blogspot.com/ régebben volt egy szivárványos című blogja, ott kb. 90% volt a keresztény téma, nekem nagyon tetszett. Aztán átköltözött és a mostaniban ritkábban fordul elő, vagy inkább azt mondanám, hogy kisebb hányadát teszi ki, illetve, az utóbbi időben elég ritkán frissül :S
Ő ajánlotta még korábban egyébként a lelkészének a blogját is, na, csak arra már nem emlékszem. De a lényeg, hogy van itt jó is azért, csak meg kell tudni találni! :)
süti beállítások módosítása