A 2009. október elején rendezett Kreatív Dicsőítők Találkozója (KREDIT) egyik műhelyébe látogattam el – a reklámfilm stábhoz. Egy 19 éves fiatalember serénykedett a filmfelvételnél – Géczy Áron. Őt kérdeztem arról, hogyan érzi magát a kurzuson.

 

-Most vagy itt először?

 -Igen, az előző KREDIT-en még nem voltam.

-Honnan szereztél információt erről az alkalomról?

-A házigazda Agapé gyülekezetbe járok, barátaim szóltak, hogy itt a helyem.

- Milyen hatással volt rád a műhely vezetője, Sisa Attila?

- Attila az „agy”, az ötletember, minket is ösztönöz, és összeszedi az ötleteinket. A technikai megvalósítással inkább Bugovics Botond  és Mizsei Csaba foglalkozik.

- Nyertél inspirációt a műhelymunka során?

- Igen, tervezem, hogy „Jézus reklámfilmeket” fogok készíteni, és a most divatos gerilla média szerint felteszem őket a youtube-ra, ott rátalálhat, akit érdekel. Ez is egy lehetőség lehet az evangélium hirdetésére.

Címkék: média műhely attila áron géczy sisa

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr711424759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e-lisa 2009.10.13. 14:45:44

most néztem meg a Pulóver=Jézus filmeteket. olyan melegség öntötte el a szívemet, amilyet közvetíteni szeretne az összeállítás.

Remélem, hogy még sok hasonló munkátok lesz.

Isten áldását életetekre!
süti beállítások módosítása