Valaki mégis kíváncsi rád!

 2009.11.03. 18:59

Jelenleg a kreativitás, az innováció világszerte aktuális kérdés, mivel globális problémákra keresik az emberek a válaszokat, és egyre üresebbé válnak a formulák, egyre többen jönnek rá, hogy ami évtizedeken, vagy századokon át működött, az lehet, hogy egyszeriben üresen kong. Tudomásul kell vennünk, hogy a XXI. században élünk, ahol ugyanúgy mint eddig, generációk követik egymást, viszont egészen újszerű kulturális környezetben. Egy információ pillanat alatt ér át a világ egyik feléből a másikba, a divat, a gazdaság - és sorolhatnánk tovább -  mind karnyújtásnyira került tőlünk: "letölthető"!

Egy biztos: ebben a forgatagban Valaki mégis kíváncsi rád! Szeretné tudni, hogy mit gondolsz. Tehát kifejezheted magad ahogyan csak tudod. Erre felhasználhasz minden rendelkezésre álló technikai eszközt, előszedheted, amit valaha is tanultál. Bemutatkozhatsz ezen keresztül, hiszen minden alkotás beszél a létrehozójáról, vagy épp rést üthetsz a szürkeségen, rámutathatsz Arra, aki téged alkotott!

Címkék: generációk környezet kulturális globális kreativitás letölthető alkot

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr801496638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása