Újra Rengeteg táncszínház

 2010.02.27. 13:39

A Fonó Budai Zeneházban kerül ismét megrendezésre a KREDIT gondozásában a darab azzal a különlegességgel, hogy Matt Schellenberg, a zene írója, valamint a RENGETEG zenekar személyesen is közreműködik az előadásban. A zene is élő lesz!

 Azt hiszem nem kell bemutatnom Matt-et, de annyit elmondhatok korábbi "Lelkes állatok"koncert élményeimből, hogy döbbenetesen extravagáns egyéniség! Mindig valami újjal rukkol elő. Még rémlik a kép egy színdarabról, amielyikben egy ajtót játszott. A néhány év alatt, amit magyarországon töltött, szinte tökéletesen megtanulta a nyelvünket, amit aztán költői módon tudott használni.

Gépe most száll le épp, és hamarosan elkezdődnek a közös próbák is. Ha csak teheted, tervezd be a naptárba ezt a találkozást! Szerintem egy nagy lehetőség...

Címkék: előadás színdarab táncszínház matt schellenberg rengeteg zenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr181794690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kredit_blogger 2010.02.27. 17:41:56

Most jött a hír, hogy föl se szállt a nagy havazások miatt, úgyhogy csak jövő szerda felé esélyes, hogy megérkezik. Let's pray for...

kredit_blogger 2010.03.14. 08:38:40

Azóta megérkezett, és javában zajlanak a próbák... nem is akárhogyan!

disz · http://teretalkotunk.blog.hu/ 2010.03.25. 14:28:22

Nagyon energikus darab volt! Főleg így élőzenével. Kb 200 néző - teltház, igazi buli... valaki azt mondta, hogy el kellene kezdeni egy KREDIT klubot, mint a SoulGospel a Take5-ban !?
süti beállítások módosítása