KREDIT - Matt Scellenberggel

 2010.03.25. 14:23

március 27-én KREDIT!

Különös nap lesz, egy különleges vendéggel. Aki ismeri Matt-et, tudja, hogy nem hétköznapi ember. Egyéni gondolatok, speciális hozzáállás, karakteres személyiség, mindeközben csupaszív ember! Jó teszi, aki ezen a minden programmal megtömött márciusi napon mégis minket választ!

Amúgy rájöttünk, hogy ilyenkor nem szabad programot csinálni, mert kitavaszodott, és mindenki a saját dolgát teszi. Most nem volt sok választásunk, de később jobban odafigyelünk erre!

Mindenképp egyből feltesszük a KREDIT honlapra a műhelyek terméseit és lehet majd mazsolázni. Szerintem azoknak is érdekes lesz, aki nem tudott eljönni, most azért mégis azt mondom, ha még dönthetsz - kedves olvasó - válaszd a kreatívokat szombaton!!!!!

Címkék: műhely kreativitás matt scellenberg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditblog.blog.hu/api/trackback/id/tr941867765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kredit_blogger 2010.03.30. 08:09:34

Rendkívül inspiráló volt! Hamarosan letölthető lesz maga a tanítás. A műhelyek produktumait is szeretnénk közzétenni, de annyi jó ötlet volt, hogy egyelőre válogatnunk kell benne!
süti beállítások módosítása